maandag 30 mei 2011

Tussentijds Bericht

Wel, intussen zijn we weer enkele weken verder, en de werklijst die we na de laatste Goofy Race opstelden, is grotendeels afgewerkt. Het dek oogt weer nieuw, de gaten in de kiel zijn gedicht, het vooronder steekt ook in het nieuw. De nieuwe carbon mast met dito set zeiltjes houden we nog even achterwege.

Bij de tewaterlating half mei kregen we na tussenkomst van Eddy/Ice zelfs de motor aan de praat (draadje los bij de starter). En vorige zaterddag tuften we tegen een gezapig tempo met een lange eb tot in Breskens. Straks gaan we naar Oostende, zodat we donderdagochtend aan de startlijn liggen van de Oostende-Ramsgate. Helaas zonder ons aller Joke, want door haar 'buikje met spruitje' moet ze het nog even rustig aan doen. Binnen 15 jaar hebben we er wel een prima voordekker (m/v) bij!

In Antwerpen moesten we wel zusje Shamrock moederziel alleen achterlaten op haar stukje RYCB-parking: daar is er nog veel werk aan de winkel willen ze op 18 juni in Hansweert aan de start van de Schelderegatta verschijnen, zoals je kan zien aan onderstaande foto's...





Op foto's van de vernieuwde Prince is het nog even wachten tot na de Oostende Ramsgate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten